Yrityksille

Palvelumme yrityksille

Tarjoamme erilaisia palveluita yrityksille. Tarvitsit sitten tilaa kokoukselle, herkullisia catering-palveluita lanseeraustilaisuuteen tai ohjelmaa yrityksen virkistyspäivään - me voimme auttaa.

Lue lisää palveluistamme ja suunnitellaan juuri teidän tilaisuudestanne yhdessä mahtava!

💌 Ota yhteyttä hello@ohmygoodness.fi

TILAVUOKRAUS

OHMYGOODNESSin tilat ovat vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin. Voit pitää meillä vaikka virkistyspäivän, kokouksen tai pikkujoulut.

Catering-palvelut

 

Meiltä voit tilata maukkaat vegaaniset catering-palvelut tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Meidän tarjoilumme jättävät positiivisen muistijäljen työntekijöidesi tai vieraidesi mieliin - herkullista, värikästä ja hyvää mieltä tuottavaa!

joogatunnit

 

Voimme järjestää virkistyspäivään tai lanseeraustilaisuuteen erilaista ohjelmaa - vaikkapa kokouspäivän keskelle oman joogatunnin tai meditaatiohetken. voit myös pitää meillä Pr-tilaisuuden, johon sisältyy esimerkiksi aamujooga ja ravitseva breku.

 

Yksityistunnit voidaan pitää meillä tai voimme tuoda joogatunnin teidän toimistollenne. Panosta työntekijöidesi hyvinvointiin ja tarjoa asiakkaillesi unohtumaton elämys!

MUU OHJELMA

Joogan lisäksi myös muu ohjelma on mahdollista. Haluaisitteko vaikka perehtyä raakasuklaan saloihin tiimin kesken ja oppia valmistamaan herkullista suklaata itse? Tai hakea uutta inspiraatiota ja energiaa mielenkiintoisen puhujan innostamana? Meidän palveluistamme voidaan rakentaa juuri teidän tarpeisiinne sopiva tilaisuus.

💌 Ota yhteyttä hello@ohmygoodness.fi

Good Food. Good Life. Good Vibes.

OSOITE

OTA YHTEYTTÄ

Kahvila

+358503007989

Jooga

hello@ohmygoodness.fi

Catering & muut

044-4841448

hanna@ohmygoodness.fi

Vaasankatu 14

00500 Helsinki

AUKIOLOAJAT

Kahvila:

Ma suljettu

TI-pe 8-21 (keittiö sulkeutuu klo 19.30)

La 9-19

Su 11-16

Joogaa joka päivä!

Verkkokauppa 24/7

©2019 Vege Vibes Oy

Tietosuojaseloste