Tilavuokra

Etsitkö Tilaa juhlille tai virkistyspäivään?

OHMYGOODNESSin tilat ovat vuokrattavissa erilaisiin tilaisuuksiin. Voit pitää meillä vaikka virkistyspäivät, liikuntatunnin, polttarit, kokouksen tai juhlat niin pienelle kuin isommallekin väelle. Voit varata tilaisuuden luonteen mukaan käyttöösi jonkun alla esitellyistä tiloistamme - tai vaikka kaikki!

Autamme mielellämme sinua tilaisuuden järjestelyissä. meidän kauttamme hoituu tilan lisäksi myös tarjoilut ja muu tapahtumasuunnittelu toiveidenne mukaan - voimme järjestää teille vaikkapa ihanan rentouttavan joogatunnin, raakasuklaa workshopin virkistyspäivään tai hankkia tilaisuuteenne inspiroivan puhujan.

Tehdään yhdessä tilaisuudestasi ikimuistoinen!​

Tutustu tiloihimme alla. Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin löydät tästä.

Kahvila

Kahvilamme tila taipuu moneen: niin viikonlopun rentoihin iltakekkereihin kuin yritysten aamiaistilaisuuksiinkin. Ja on meillä pidetty häitäkin!

 

Tilaan mahtuu istuen 36. Suositus max. 50 henkilöä.

Alakerta RENTO lounge

RENTO loungessa on ihania löhötuoleja ja lattiatyynyjä ja se sopii Pienten ryhmien hiukan rauhallisempaan istuskeluun. Loistava esimerkiksi ideapalavereihin tai vaikka meditaatiohetkeen!

 

Max. 8 henkilöä

Joogastudio

Voit pitää valoisassa joogastudiossamme lanseerauksen, joogabrekun, joogatunnin oman porukan kesken tai vaikka luennon.

 

Joogamattoja mahtuu 16. Suositus tilaisuuteen max. 25 henkilöä.

Aito lounge

Kaslink Aito yhteistyö lounge toimii joogastudiossa pidettävien jooga -ja liikuntatuntien pukuhuoneena. Tuntien ulkopuolella Aito Loungen voi varata pieniin kokouksiin, rauhalliseen opiskeluun tai läppärin naputtamiseen.

Alakerta Ihana lounge

Täällä tanssahtelet vaikka pienen jengin kesken synttärikarkeloissa, nautit maukasta brunssia polttariporukalla tai kokoustat tiimipäivänä.

Max. 20 henkilöä

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut:
Tarjoilut:
Ohjelma:

Good Food. Good Life. Good Vibes.

OSOITE

OTA YHTEYTTÄ

AUKIOLOAJAT

©2020 

Tietosuojaseloste