yhdessä jalotofun kanssa


Jalotofu on yksi pitkäaikaisista yhteistyökumppaneistamme. Käytämme hernetempeä ja tofua monissa ruoka-annoksissamme. Jalotofun luova ja erittäin hyvät kokinkin taidot omaava markkinointipäällikkö Göran on jeesannut meitä paljon myös konsepteissa.


Jalotofun ansiosta monet muutkin ovat rakastuneet tofuun. Kuulemme usein kommentin "mut ku en mä tykkää tofusta". Pienen suostuttelun jälkeen kommentoija saadaan yleensä maistamaan Jalotofua ja lähes poikkeuksetta hän yllättyy positiivisesti ja on valmis antamaan tofulle uuden mahdollisuuden. Tofu pitää osata paistaa, tehdä ja maustaa oikein - ja siinä on Jalotofun kohdalla onnistuttu erittäin hyvin.


Fun fact! OHMYGOODNESSin omistajan Johanneksen lemppariannos kautta aikojen on meidän Big Boss -annos eli suolainen pinaattivohveli Jalotofulla ja muilla herkulla. Göran kehotti Johannesta yhdistämään Jalotofun vohveleihin jo useampi vuotta sitten, mutta Johannes oli jääräpää eikä uskonut. Lopulta Johannes innostui kokeilemaan ja syntyi Big Boss, jossa yhdistyy OHMYGOODNESSin keittiötiimin luovuus ja Jalotofun laatu.


Rakastu säkin Jalotofuun ja opi valmistamaan tofua oikein: www.jalotofu.fi Nähdään ja kuullaan pian,

OHMYGOODNESS-tiimi

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Good Food. Good Life. Good Vibes.

OSOITE

OTA YHTEYTTÄ

Kahvila

+358503007989

Jooga

viivi@ohmygoodness.fi

Muut asiat

hello@ohmygoodness.fi

Vaasankatu 14

00500 Helsinki

AUKIOLOAJAT

Kahvila

Ma suljettu

TI-su: 9.00-15.00

Joogaa joka päivä!

Verkkokauppa 24/7

©2020 Vege Vibes Oy

Tietosuojaseloste