What´s up with OHMYGOODNESS?

Tässä hyvin erikoisessa tilanteessa ajattelin vielä päivittää miten meillä asiat etenevät. tässä on paljon tärkeää asiaa varsinkin kaikille jotka meillä tykkäävät käydä.


Arvostan suuresti jos jaksaisit lukea tämän postauksen ajatuksella, jotta emme myöskään ruuhkaudu nyt liiaksi yksittäisillä kysymyksillä jotka koskevat 90% jotain alla olevista. Tässä on erilaisia tapoja varmistaa yhteisömme säilyvyys tämän poikkeustilan jälkeen.


1. joogastudio

kiinni toistaiseksi alkaen 23.3.2020. Joogat saatavilla online naurettavan halvalla 25€. Ostat tuotteen, lisäämme sinut facebook ryhmään kahden arkipäivän sisällä ja pääset nauttimaan joogasta 24.5 asti. Voit ostaa joogat myös kesken tuon 2kk ajanjakson.


Päivitämme sosiaaliseen mediaan ensimmäisenä kun tiedämme muusta.2. Kahvila

auki normaalisti 27.3 asti, jonka jälkeen on vielä hiukan epäselvää, että palvelemmeko lounaat esimerkiksi arkisin vai miten teemme. On myös mahdollista, että olemme kokonaan kiinni toistaiseksi 27.3 jälkeen. Päivitämme sosiaaliseen mediaan ensimmäisenä kun tiedämme muusta.


3. Joogamatto tai bolsteri vuokralle?

Vuokraamme maton tai bolsterin 10€:n hintaan 23.3-13.4 väliselle ajalle. Nämä onnistuu noutaa vain 23.3 klo 11-15 välisenä aikana vaasankadulta. Ja palautus 14.4 ellei erikseen muuta sovita.

10€ / väline vuokran hinta.


4. joogakortit ennakkoon!

Voit ostaa ennakkoon joogakortteja verkkokaupastamme normaalisti. Laitamme ne teille voimaan heti kun avaudumme jälleen. Nyt kertakortit ja kuukausikortit saat -20% koodilla "poikkeustila". Verkkokauppamme tuttuun tapaan https://ohmyshop.fi/


5. Support omg gift card

Osta lahjaksi tai itsellesi tulevaisuuteen lahjakortti, jonka voit käyttää sitten myöhemmin haluamallasi tavalla. Siellä on 5-100€ summat lahjakorteissa mahdollisia.


6. kahden vuoden kahvit

"Mä käyn teillä joka päivä kahvilla, voisinko mä jotenkin ostaa näitä himmeen määrän ennakkoon?" Asiakas lähestyi meitä tälläisellä viestillä ja ajattelimme tehdä sen mahdolliseksi. nyt voit ostaa kahden vuoden suodatinkahvit ennakkoon verkkokaupastamme.


7. kannatusjäsenyys

Saimme idean ystävältämme laura peipolta, niinkuin inspiroiduimme heidän selkeästä viestistä myös tämän koko kirjoituksen vielä kasaamaan kun rakkaat olette kysynyt niin montaa kanavaa pitkin "miten voimme auttaa, että omg pysyy pystyssä".


saat nimesi seinällemme (ellei jotain muuta hauskaa tapaa keksitä mihin kannattajäsenemme nimet pistämme edustavasti esiin). Mikäli sinulla ei ole tarvetta meidän muille palveluille, mutta haluat jeesata niin tämä on sinua varten.

https://ohmyshop.fi/products/kannatusjasenyys?variant=31497020244025


8. Meidän tilat

Nyt kun emme juuri kuluta tilojamme, niin jos sinulla on mielessä että tarvitset kuvauslokaatiota, etäkokouksiin tiloja, noutopistettä jollekin toiminnalle tms. niin ota rohkeasti yhteyttä johannes@ohmygoodness.fi ja ideoidaan sopuhintaista diiliä puolin ja toisin.


9. kiitos sinulle

Kiitos sinulle kun luit. Kiitos sinulle kun olet jakanut, auttanut ja ostanut. Me emme pysy pystyssä ilman teidän rakkaiden apua. me teemme kaikkemme, että yhteisömme säilyy ja olemme antaneet erilaisia tapoja ihmisille osallistua. tehdään tästä yhdessä totta.

kiitos. kiitos. kiitos.


10. tästä seuraa lopulta kaikille hyvää

näin me haluamme uskoa, että tästä seuraa lopulta kaikille hyvää. Tämä on hyvä herätys varmasti meille kaikille. rakkaudella selviämme ja tästä varmasti lähennymme entisestämme.


- focus for goodness-


Toiveikkain ja kiitollisin mielin,


Johannes laine

perustaja ohmygoodness


ja terveiset kaikille meidän rakkaalta yhteisöltämme <3

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Good Food. Good Life. Good Vibes.

OSOITE

OTA YHTEYTTÄ

Kahvila

+358503007989

Jooga

viivi@ohmygoodness.fi

Muut asiat

hello@ohmygoodness.fi

Vaasankatu 14

00500 Helsinki

AUKIOLOAJAT

Kahvila

Ma suljettu

TI-su: 9.00-15.00

Joogaa joka päivä!

Verkkokauppa 24/7

©2020 Vege Vibes Oy

Tietosuojaseloste