Tilannekatsaus Ohmygoodness

Moikkamoi!


Ajattelin, että olisi hyvä kirjoittaa hiukan auki miten tilanne on edennyt ja missä ollaan tällä hetkellä. Saamme erityisen paljon kysymyksiä olemassaoleviin joogajäsenyyksiin ja kahvilamme aukioloihin liittyen.


Joogajäsenyydet


1. Kaikki joogakortit saavat "koronan verran" eli sen ajan lisää kortteihin mitä tilanteen vallitessa olemme pitänyt joogastudiota kiinni. Kun tiedämme avauspäivän niin laskemme alkaen 22.3 - siihen asti kun avaamme jälleen. Tämä on manuaalisesti todella iso duuni meille tehdä, joten ymmärräthän ettei saada kaikkia varmasti ennakkoon tehtyä. Mutta kun avaamme ovet ja olet varannut joogan, niin siinä yhteydessä paikanpäällä voimme myös muokata voimassaoloajan uusiksi.


2. kesäpassit - ilmoitamme toukokuun puolen välin tienoilla kun uskomme olevan about tiedossa mitä kesälle tapahtuu. jos jostain syystä käy niin, että kesäkuussa ei pääse joogaamaan meille paikanpäälle, niin siirrämme kesäpassit heinäkuu ja elokuu ajalle voimaan.


3. onlinejoogamme on käynnissä 24.5 asti facebook -ryhmän kautta, siellä on kaikki tallenteet nähtävissä ja edelleen saat siis edullisesti 25€:n hinnalla 2kk:n joogat nähtäville. voit ostaa joogat kotiisi verkkokaupastamme. jos haluat nähdä viikkokalenterin noihin joogiin, niin sen löydät aikatauluistamme.


toukokuun lopussa onlinejoogamme tekee harppauksen ja silloin joogat alkavat pyöriä uudella online -alustalla. Rakennamme sitä parhaillaan ja starttaamme sinne jäsenyyksien vastaanottamisen toukokuun alussa.


kahvila ja kaikki herkut?

aamupalakassit toimivat ja pyörivät varmasti toukokuun loppuun asti viikonloppuisin. lounaskassit eivät ole lähtenyt liikkumaan kannattavasti ja näillä näkymin ne pyörii enää huhtikuun loppuun. vappukassi on saanut kivan vastaanoton ja sitä pystyy vielä tilaamaan.


Pysymmekö pystyssä läpi tämän koronan ja kesän?

kyllä. Miten? emme vielä tiedä. Päätimme kuitenkin heti ensimmäisenä päivänä, että jotenkin tästä selvitään - yhdessä. olemme saanut tosi paljon apua yhteisöstämme. toki matka on vasta alkanut ja meidän tulee tehdä paljon vielä tekoja jotta pystymme tekemään tätä myös loppuvuonna. mikäli mietit miten voit tukea, niin support omg tuotteet löytyvät verkkokaupasta ja suuri apu on myös pelkästään jos pistät tykkäystä sosiaalisessa mediassa tai vinkkaat kaverille joka voisi tykätä meistä.


olemme luottavaisin mielin - uskomme onlinejoogamme palvelevan tosi montaa etätyöntekijää ja joogaa kaipaavaa <3 uskomme, että löydämme keinot ja saamme tässä samalla aikaan jotain uskomatonta, jotain merkityksellistä, jotain uutta joka auttaa entisestään tekemään hyvää kaikille ja kaikelle.


rakkautta ja inspiraatiota sinne! pidetään huolta.


johannes & omg familykuva jouni ranta

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Good Food. Good Life. Good Vibes.

OSOITE

OTA YHTEYTTÄ

Kahvila

+358503007989

Jooga

viivi@ohmygoodness.fi

Muut asiat

hello@ohmygoodness.fi

Vaasankatu 14

00500 Helsinki

AUKIOLOAJAT

Kahvila

Ma suljettu

TI-su: 9.00-15.00

Joogaa joka päivä!

Verkkokauppa 24/7

©2020 Vege Vibes Oy

Tietosuojaseloste