Palsternakkamuusi ja kasvispihvit


Arkeen sopivista kasvispihveista saa tuunattua moneen makuun herkullisia kotiruokia. HoviRuoka vegaanisista kasvispihveistä saa loihdittua makoisia annoskokonaisuuksia lounaalle tai päivällisille, miksei vaikka retkievääksi! Pihvit ovat valmistettu perunasta, kikherneistä, porkkanasta ja palsternakasta.


Tuunaa vegaaninen palsternakka-perunamuusi puolukoilla kasvispihvien kylkeen, lisää vaikka purilaisen väliin tai syö vaikka salaatin kera!






PALSTERNAKKAMUUSI

5 perunaa

2 palsternakkaa

1,5-2dl kauramaitoa

nokare kasvisrasvaa

1tl suolaa


+HoviRuoka kasvispihvit


  1. Kuori ja paloittele palsternakka ja peruna pieniksi kuutioiksi.

  2. Kiehauta kattilassa ja anna kypsyä n. 20min kunnes perunat ja palsternakat ovat pehmeitä ja helposti läpäistäviä haarukalla.

  3. Tyhjennä kattilasta ylimääräinen vesi ja lisää kauramaito, suola ja kasvisrasva kypsennettyjen vihannesten sekaan.

  4. Käytä survinta tai vatkainta muuttaaksesi koostumuksen sileäksi muusiksi.

  5. Kypsennä kasvispihvit uunissa tai pannulla.

  6. Kokoa annos sekä koristele muusi yrteillä ja puolukoilla!


Kaupallinen yhteistyö HoviRuoka kanssa.

5 views

Recent Posts

See All