Ohmygoodnessin tarina loppuu

Tervehdys,


Tämän viestin kirjoittaminen ei meinaa lähteä laisinkaan alkuun. Tuijotin tyhjää paperia toista tuntia kunnes päätin kertoa näköjään sen, että kuinka vaikea tämä kirje on pistää alulle.


Olemme tilanteessa, josta ei ole enää paluuta tämän yhtiön voimin - menemme konkurssiin.


OhMyGoodness eli Vege Vibes Oy on hakeutunut maksukyvyttömyyden vuoksi konkurssiin. Virallinen päätös tulee Helsingin Käräjäoikeudesta torstaina 1.10. klo 10, jolloin pesänhoitaja ottaa yrityksen haltuunsa.


Kerron ensiksi “kylmät” faktat ja ikävät asiat, lopuksi kirjoitan myös toivon mukaan jotain kaunista.


Konkurssi tarkoittaa alla olevia asioita:


  • Kahvilamme ja joogatuntimme loppuvat tähän

  • Olemme tiedottaneet henkilökuntaamme ja joogaohjaajiamme asiasta eilen lakimiehen antamien neuvojen mukaisesti ja tästä syystä varmasti jollakulla on syystäkin paha mieli, että on ostanut viime tinkaan joogakortin. Toimimme meille annettujen ohjeiden mukaisesti.

  • Valitettavasti tämä tarkoittaa sitä, että kaikki ostetut lahjakortit ja muut tehdyt tulevaisuuden varaukset peruuntuvat eikä niistä välttämättä saa mitään takaisin. Pesänhoitaja hoitaa nämä asiat ja tulee olemaan taho joka kertoo miten asiat menevät tästä eteenpäin.

  • Eli emme itsekään vielä täysin tiedä voiko vielä olla jotain loppuunmyyntejä tms., mutta pesänhoitaja varmasti auttaa prosessin edetessä ja tiedotamme lisää mikäli siihen on syytä ja meillä mahdollisuus.


Joku miettii varmasti siellä toisessa päässä, että jatkaako samassa tilassa joku muu yritys tai samat henkilöt tai eri henkilöt. Siitä ei ole tietoa. Riippuu miten konkurssi etenee ja löytääkö vuokranantaja tähän sopivan vuokralaisen. Tai kukaties vaikka joku vielä ostaisi brändin ja jatkaisi saman katon alla vastaavaa toimintaa. Meidän toiminta kuitenkin loppuu tähän tämän yrityksen osalta, yrittäjyys ei kuitenkaan lopu tähän. Tulevaisuudessa varmasti tulemme tekemään hienoja juttuja ja yhtä hienoja konsepteja uudestaan.


Koronaisku oli vaan yksinkertaisesti liian kova. Teimme todella paljon töitä, että olisimme saaneet kurssin vielä käännettyä, mutta syksyn uutisointi aiheutti lisää peruuntumisia ja vaikeutti myyntiä rajusti. Tämä oli yritykselle liikaa.


Olemme alusta asti halunnut luoda elämyksiä, ilon hetkiä, työpaikkoja, edistää terveellistä elämäntyyliä, auttaa ihmisiä toteuttamaan omia unelmiaan ja voin käsi sydämellä sanoa, että olemme näissä asioissa onnistuneet. On ollut kunnia palvella sinua ja teitä - on ollut kunnia saada niin monta ihanaa kasvutarinaa työntekijöistä jotka ovat uskaltaneet, on ollut niin kiva saada viestejä monilta, että kuinka he ovat inspiroituneet meidän avustamana. Oli todella ihana saada viestejä Koronan alettua, että me loimme positiivista ilmapiiriä, annoimme energiaa ja loimme uskoa. Te olette olleet todella ihania kävijöitä aina - teitä tulee ikävä!


Neljän vuoden matka on tullut nyt tietyltä osin päätökseen, mutta olen ja olemme oppineet niin paljon että seuraavaa konseptia rakentaessa tiedämme mitkä asiat tulee tehdä paremmin, jotta siitä voisi myös taloudellisesti olla iloinen vuosienkin jälkeen.


Kiitos sinulle, meille ja teille. Matka on upea tästäkin eteenpäin, vaikka juuri nyt siltä ei tämän tarinan osalta tunnu.


Rakkautta,


Johannes & Minna & Heikki & Tiina


ps. Tiedotamme Instagramissa joogaohjaajiemme some-kanavat erikseen lähipäivinä, jos haluatte jatkaa joogaamista heidän kanssaan.
Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Good Food. Good Life. Good Vibes.

OSOITE

OTA YHTEYTTÄ

AUKIOLOAJAT

©2020 

Tietosuojaseloste