Pinaattivohvelit toimivat niin aamupalana kuin lounaana, kokeile ja ihastu!

TOFUKOKKELI 4hlö 💛
1 pkt (300g) maustamatonta Jalotofua
1/2 dl kookosmaitoa
2rkl rypsiöljy
2tl jauhettua kurkumaa
1tl ravintohiivahiutaleita
2tl Sriracha-kastiketta
ripaus mustaa suolaa
pippuria
ripaus suolaa
1rkl rypsiöljyä paistamiseen
.
Avaa tofupaketti ja kuivaa talouspaperilla kevyesti tofun pintaa. Kuivaamalla tofun sen pinnasta saa helpommin rapeamman ja tofuun imeytyy paremmin makuja.
Valmista marinadi:
Sekoita kaikki marinadin ainekset keskenää, ja maista. Lisää suolaa tarpeen mukaan.
Murenna tofu kulhossa pieniksi muruiksi ja lisää se marinadin joukkoon. Sekoita.
Paista tofu pannulla ölyssä kunnes tofu on lämmennyt kokonaan.
PINAATTIVOHVELIT 4klp 💚
4 dl kivennäisvettä
4 dl (250g) gluteeniton Semper-jauhoseosta
1 1/2 dl kookosmaitoa
3rkl kookosöljyä
25g tuoretta pinaattia
ripaus suolaa
kookosöljyä tai rypsiöljyä vohveleiden paistamiseen
.
Valmista pinaattivohveli taikina
Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita taikina tasaiseksi. Paista vohveliraudalla 5-8minuuttia, kunnes ne ovat saaneet kauniin värin.
Muista öljytä rauta ennen paistoa.
Tarjoile tofukokkelin kanssa, sekä voit paistaa pannulla lisukkeeksi myös pinaattia, herkkusieniä ja kirsikkatomaattia.😍
CASHEW-HOLLANDAISE 💛
*jos haluat vielä kruunata annoksen kastikkeella, niin kokeile tätä!
2 1/2 dl cashewpähkinöitä
2 1/2 dl kylmää vettä
2 sitruunaa
1 valkosipulinkynsi
1 tl Dijon-sinaappia
1 tl suolaa
1tl kurkumaa
Liota cashewpähkinöitä kylmässä vedessä 2 tuntia.
Purista sitruunoista mehut.
Valuta cashewpähkinöistä ylimääräinen vesi pois.
Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita kastike tasaiseksi.
Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.
.
Herkullisia kokkailuhetkiä! 😍