Jotta sinun olisi helpompi kokeilla vegeä.

Näin syntyi ajatus ohmygoodnessin cookbook -reseptikirja.


Fiilis on aivan mahtava. Tiedätkö tunteet, kun olet saavuttanut jotain mistä olet puhunut ja haaveillut jo vuosia muttet ollut varma millloin ja miten se toteutuu?


Näitä tunteita mulla oli, kun sain Goodness Cookbookin ihka oikeana käsiini.

Lähtiessäni kohti ”Kunhan on terveellistä” ajatusta ja siten Jyväskylästä Helsinkiin ja vegekahvilan pyörittäjäksi, en olisi mitenkään voinut kuvitella tätä hetkeä. Sitä, että minä olen tehnyt (toki monien upeiden ihmisten avulla) kirjan. Vieläpä vegekirjan.


Ajatus vegekirjaan lähti oikeastaan ihan samasta kuin kahvilakin, vegeruoka on hyvää mutta moni saattaa kokea reseptien etsinnän hankalaksi. Halusin kirjan avulla saada kahvilamme, OhMyGoodnessin, koko Suomelle mahdolliseksi. Samalla koen, että pääsen tekemään maailmasta hieman parempaa paikkaa yksi vegeannos kerrallaan.


Kirja tuli painosta reilu viikko sitten ja erittäin suureksi iloksemme kysyntää on ollut sen verran, että keskustelemme millä aikataululla saamme uuden painoksen.


Kirja on värikäs ja houkutteleva, mahtuu hyvin kirjahyllyyn tai keittiöön kaveriksi. Sisällä yli 70kpl reseptejä sisältäen hurjasti ihania kuvia. Olisin aivan todella otettu, jos kokkailet meidän resepteillä, nähdessäni somessa miltä just sun annos näyttää.


Tehdään yhdessä hyvää ja innostetaan muitakin kokeilemaan.


Johannes


ps. kaikille avoin Ohmygoodnessin goodness community facebookissa.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Good Food. Good Life. Good Vibes.

OSOITE

OTA YHTEYTTÄ

AUKIOLOAJAT

©2020 

Tietosuojaseloste