Jooga tekee taatusti hyvää sinulle

Joogaa terveyden tueksi Tiesitkö, että Yhdysvaltojen johtava lääketieteellinen korkeakoulu Harvard on kehottanut kaikkia opiskelijoitaan joogaamaan torjuakseen koronavirusta. Lisäksi ympäri maapalloa he ovat antaneet vinkin joogata, meditoida ja tehdä hengitysharjoituksia koronaviruksen aiheuttaman ahdistuksen helpottamiseen. Jooga on moninainen liikkumismuoto, josta löytyy jokaiselle jotakin. On olemassa hidasta lempeää staattista venyttelyä, joka vaikuttaa sidekudoksissa asti hieronnan tavoin ja lisäksi on sitä dynaamisempaa. Joogalla voi saada aikaiseksi rankemmankin treenin, mutta suurin vaikutus sillä saattaa silti olla mieleen. Sen vaikutukset ulottuvat jopa hormonaaliselle tasolle ja tätä kautta vaikutukset ovat laajat - uppoudutaan siihen vähän tarkemmin! On tutkittu, että säännöllinen joogaharjoittelu tasapainottaa kehon serotoniinitasoa ja vähentää stressihormoni kortisolin määrää. Tätä kautta se vähentää ahdistusta ja jopa masennusta. Wisconsinin yliopistossa on joskus myös tehty tutkimus, jossa säännöllinen jooga & mielenhallinta lisäsi aktiivisuutta aivojen vasemmassa etulohkossa - eli löydös tarkoittaa siis suurempaa onnellisuutta ja parempaa immuunijärjestelmää. Ei siis ihme, että niitä on suositeltu maailmanlaajuisen pandemian keskellä.


Nyt jos koskaan kannattaa siis aloittaa joogan harrastus. Mikäli sinulla herää kysymyksiä lisää, niin autamme sinua mielellämme.


Jooga sopii kaikille - vaikka et olisi koskaan harrastanut liikuntaa, niin voit aloittaa joogan harjoittamisen. Jokainen taipuu oman tasonsa mukaan eri asentoihin ja aina voi käyttää apuvälineitä tai tehdä vaikeiden asentojen sijasta helpompia. tärkeintä on pysähtyä kuuntelemaan omaa kehoa ja rauhoittua.Lähde: https://www.theyouth.in/2020/03/19/harvard-university-urges-people-to-perform-yoga-every-morning-to-fight-covid-19/?fbclid=IwAR3bSUMUbeuoa_VWCMkFGsRDDWwPxFiIm3LJRLPeLYoKZ5Pr-YH0f2Idopw


Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Good Food. Good Life. Good Vibes.

OSOITE

OTA YHTEYTTÄ

Kahvila

+358503007989

Jooga

viivi@ohmygoodness.fi

Muut asiat

hello@ohmygoodness.fi

Vaasankatu 14

00500 Helsinki

AUKIOLOAJAT

Kahvila

Ma suljettu

TI-su: 9.00-15.00

Joogaa joka päivä!

Verkkokauppa 24/7

©2020 Vege Vibes Oy

Tietosuojaseloste