Hathajooga kurssi

Tervetuloa syventämään joogaharjoitusta kuuden kerran hathakurssille! Kurssi sopii kaikentasoisille joogeille, myös aloittelijoille.


HUOM! Voit osallistua halutessasi myös vain yhteen kertaan.


Kurssi järjestetään meillä kuutena peräkkäisenä torstaina 5.9. alkaen klo 17.15-18.30. Tunnit pidetään alakerran joogastudiossa.


KURSSIPÄIVÄT

5.9. - 12.9. - 19.9. - 26.9. - 3.10. - 10.10.


HINTA

Kaikki 6 kertaa 67 €. Voit ostaa myös paikan vain yksittäiselle tunnille hintaan 12 €.

Paikan voit ostaa verkkokaupastamme.


KUVAUS

Tunneilla käydään tarkasti läpi perinteisimpiä jooga-asanoita sekä keskitytään niiden tarkkaan fyysiseen linjaukseen ja sisäiseen työskentelyyn asanaharjoittelussa. Vaikka harjoitus on dynaaminen, asanoita tutkitaan omaa kehoa ja hengitystä kuunnellen, suorittamisesta hellittäen.


Löydämme jokaiselle keholle sopivat variaatiot asanoista - rauhallinen, askel askeleelta etenevä opetus pienryhmässä varmistaa, että jokainen saa henkilökohtaista ohjausta.


Tutustumme bandha-työskentelyn perusteisiin, opimme tunnistamme harjoituksen hienovaraisemman tason. Harjoittelu syvenee ja kevenee, kun osaamme kohdistaa huomiomme oikein.


Tunnin lopuksi tutustumme helposti lähestyttäviin, puhdistaviin hengitysharjoituksiin sekä meditaatioon. Tunti päättyy nautinnolliseen loppurentoutukseen.


Tältä kurssilta saa varmasti paljon irti, oli sitten dynaaminen vinyasajoogi tai rauhallisemman harjoituksen perässä. Tunnilla opittu integroituu käyttöön muillekin tunneille. Ei tasovaatimuksia.


KURSSIN OHJAAJA

Sanni Kallio on jogini, koulutukseltaan nykytanssija sekä joogaohjaaja. Hän on osallistunut Astanga-, Hatha- sekä Vinyasa -opettajakoulutuksiin Mahayogi Gokulacandra Dasin opetuksessa (Jani Jaatinen) sekä harjoitellut pitkään Gokul-shalalla sekä Jaatisen opastuksella. Hän on syventynyt myös Yin- ja Slow -harjoituksiin. Sannin ohjaama harjoitus kunnioittaa perinteitä suorassa vuorovaikutuksessa osallistujien kanssa hetken tarpeita kuunnellen.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Good Food. Good Life. Good Vibes.

OSOITE

OTA YHTEYTTÄ

AUKIOLOAJAT

©2020 

Tietosuojaseloste