Avaudu luovuudelle - Taidepaja 21.9.2019

Tule voimaantumaan & avautumaan luovuudelle syksyn mandala taidepajaan! Workshopin järjestää Veera Nissi, Sininen Sulka.

Taidepaja järjestetään meillä 21.9.2019 klo 15-17. Taidepajan hinta on 44 €. Hinta sisältää tarvikkeet.

Workshopin teemana on voimaannuttava Mandala

SISÄLTÖ ✔️ Meditaatio & maadoittuminen ✔️ Energioiden puhdistus PaloSanton pyhällä savulla. ✔️ Energioiden kohotus eteerisillä öljyillä. ✔️ Käsiesi kautta kanavoit mandalan joka voimaannuttaa sinun ja kotisi energioita ✔️ Sinulle on luotu valmiiksi mandala taulupohjia 3D-taidelaastilla. Näistä voit valita mieleisesi. ✔️ Sävytä mandala väreillä jotka kutsuvat sinua ✔️ Mandalan koristelua varten sinulla käytettävissä sulkia, helmiä ja kimalteita. Sulat ovat pienkanalan kanoilta pudonneita ja ne on lämpökäsitelty. ✔️ Onko Sinulla tärkeä koru tai kristalleja, joilla ei ole paikkaa, mutta haluaisit saada ne osaksi sisustustasi? Voit kierrättää ne uuteen loistoon liittämällä ne mandalaan! Muista siis ottaa koru tai voimakivi mukaan jos haluat sellaisen liittää mandalaan!

Pajan aikana käytämme tuoksuja. Jos olet tuoksuyliherkkä, niin ota meihin yhteyttä. Järjestämme tuoksuttoman pajan kysynnän mukaan!

Osta paikkasi: https://powerofpeople.fi/collections/jooga-workshopit-ja-kurssit/products/taidetyopaja-21-9-2019
Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Good Food. Good Life. Good Vibes.

OSOITE

OTA YHTEYTTÄ

AUKIOLOAJAT

©2020 

Tietosuojaseloste