Ohjeita joogeille

​Ihanaa, että olet löytänyt tiesi meille! Jooga on kaikille, sydämellisesti Tervetuloa. Liikutaan, pysähdytään ja  nautitaan yhdessä.

Luethan nämä ohjeistukset alta! Jos jokin asia mietityttää, niin laita sähköpostia viivi@ohmygoodness.fi.

Miten tunteja varataan?

Joogatuntimme ovat varattavissa kaksi viikkoa kerrallaan.

 

Suosittelemme, että varaat joogatunnit ennakkoon osoitteesta https://www.varaaheti.fi/ohmygoodness/fi 

Voit myös saapua paikalle ennen tunnin alkua ja ilmoittautua drop in -tyylisesti kassalla, mutta pidäthän mielessä, että tällöin emme voi taata pääsyäsi matolle. 

Jos tunnille on alle kolme osallistujaa, se joudutaan valitettavasti perumaan. 

vaurauksen peruuttaminen

Jos et pääse osallistumaan tunnille, peruuta tunti varausjärjestelmän kautta. huomioithan, että varaus täytyy perua viimestään kuusi tunti (6h) ennen harjoituksen alkua! Näin seuraava jonossa oleva saa ajoissa ilmoituksen tunnille pääsystä.

 

Jos saat jonopaikan, et usein pysty sitä enää perumaan (koska harjoitukseen on alle 6 tuntia). Asetuthan siis jonoon vain, jos olet täysin varma, että pääset paikalle!

 

Peruuttamattomista varauksista perimme tunnin hinnan laskuttamalla tai käyttämällä yhden kerran sarjakortista. Tämä koskee myös kesäpassilaisia. Kuukausikortin omaaville laitamme muistutuksen, mutta kahdesta peruuttamattomasta tunnista tulee viikon varauskielto. 

Sairastapauksissa olethan yhteydessä sähköpostitse viivi@ohmygoodness.fi 

Miten ostan joogakortin itselleni?

Voit ostaa joogakortin verkkokaupastamme ohmyshop.fi tai paikan päältä kalliosta - Vaasankatu 14!

Meillä voit maksaa mm. myös Smartumeilla, e-passilla ja eazybreakillä!

Voit maksaa sähköisillä liikuntaseteleillä myös kotoa käsin seuraavasti:

 

1. Maksa joogakortti sovelluksellasi (esim. E-passi, Eazybreak..)

2. Lähetä kuva maksusta ja ostamasi tuotteen tiedot sekä yhteystietosi osoitteeseen viivi@ohmygoodness.fi 

3. Joogakorttisi aktivoidaan käyttäjätilillesi 1-2- arkipäivän kuluessa.

Joogakortti näkyy käyttäjätililläsi varaaheti.fi/ohmygoodness -järjestelmässä. Huomioithan, että joogakorttien voimassaoloaikaa ei voi muuttaa (lukuunottamatta poikkeustilanteita, esim. COVId-19). 

En ole koskaan joogannut, voinko osallistua tunnille?

Tietysti! Olet meille tervetullut, oli harjoitustaustasi mitä tahansa. Löydät tuntikuvauksista suosituksia ja lisätietoja, millaiselle tunnille kannattaa osallistua ensimmäisillä kerroilla. 

https://www.ohmygoodness.fi/tuntikuvaukset

Mitä tarvitsen mukaan joogatunnille?

Pukeudu joogatunnille mukaviin ja joustaviin vaatteisiin. Kengät jätetään salin ulkopuolelle, vaihtovaatteet ja muut tavarat laitetaan lukittuun pukuhuoneeseen. Emme vastaa pukuhuoneeseen jätetyistä tavaroista.

 

Studiolta löydät kaiken tarvittavan matoista apuvälineisiin ja desinfiointiaineet niiden puhdistamiseen.

 

Otathan mahdollisuuksien mukaan oman joogamaton kotoasi! Jos sinulla ei ole mattoa, pieni pyyhe lainamaton puhdistukseen on hyvä olla. 

Paikalle saapuminen

Tulethan tunnille ajoissa! Ohjaaja saapuu paikalle noin 15 minuuttia ennen tunnin alkua.

​​​​

Syöminen ennen harjoitusta?

Yleinen suositus on, ettet söisi kahteen tuntiin ennen joogaharjoitusta. Joogaharjoitukseen kuuluu muun muassa vatsalla makaamista, eteentaivutuksia ja rangan kiertoja, joten täydellä vatsalla harjoitteleminen on kaikkea muuta kuin mukavaa. Syö siis kevyesti ennen ja tuhdimmin sitten jälkeen! Muista kuitenkin juoda vettä ja huolehtia nesteytyksestä. 

 

Mitä hyötyä joogasta on?

Jooga on kokonaisvaltainen ja monipuolinen harjoitus, jossa yhdistyy liikkuvuuden ja koordinaatiokyvyn kehittäminen, lihasten voiman ja kestävyyden lisääminen sekä hengityksen harjoittaminen. Joogalla on positiivisia vaikutuksia aineenvaihdunnan, sisäelinten ja verenkierron toimintaan, parantaen yleistä hyvinvointia ja terveyttä. Joogan tuoman hyvän olon myötä voimavarat elämään lisääntyvät ja yleisen tasapainon ylläpitäminen helpottuu.

 

Voiko raskaana joogata?

Suosituksen mukaan kolmen ensimmäisen raskauskuukauden aikana ei tule tehdä rasittavaa harjoitusta, eikä näin ollen joogaa suositella raskauden ensimmäisellä kolmanneksella. Mikäli olet joogannut aikaisemmin, voit jatkaa kevyttä joogaamista lapsen syntymään asti. Ilmoita raskaudesta ohjaajalle, jotta hän voi muokata jooga-asentoja raskaana olevalle sopivaksi. Synnytyksen jälkeen kehon tulee antaa levätä ja palautua rauhassa ainakin muutaman kuukauden, minkä jälkeen joogan pariin palaaminen toteutetaan rauhallisesti asteittain.

Onko tiloissa suihku?

Meiltä löytyy yksi suihku, jota voit käyttää tunnin jälkeen. Jotta kaikki ehtivät suihkuun halutessaan, säästäthän pidemmät suihkuhetket kotiin!

Muuta huomioitavaa

EThän tule sairaana paikalle. Kysy huoletta, jää keskutelemaan ja Ilmoitathan ohjaajalle, mikäli sinulla on jokin fyysinen vamma, mikä voi vaikuttaa harjoitukseesi. Muiden huomioimiseksi, vältäthän voimakkaiden hajusteiden käyttöä. Emme vastaa kadonneista tavaroista.

 

matolla nähdään! #goodvibes

Good Food. Good Life. Good Vibes.

OSOITE

OTA YHTEYTTÄ

Kahvila

+358503007989

Jooga

viivi@ohmygoodness.fi

Muut asiat

hello@ohmygoodness.fi

Vaasankatu 14

00500 Helsinki

AUKIOLOAJAT

Kahvila

Ma suljettu

TI-su: 9.00-15.00

Joogaa joka päivä!

Verkkokauppa 24/7

©2020 Vege Vibes Oy

Tietosuojaseloste