OHJAAJAT

Tutustu ihaniin JoogaOhjaajiimme!

MaRINKA

Marinka Essel RYT 300h

Hatha, Vinyasa Flow, Yin, Strala, Astanga 

 

Olen harrastanut joogaa yli 10 vuotta ja opettanut vuodesta 2017. Ammennan ohjauksessa joogan eri koulukuntia, mutta myös taustaani baletissa ja nykytanssissa. Olen koulutukseltani röntgenhoitaja, mikä on antanut loistavan pohjan anatomiaan ja fysiologiaan sekä inspiroinut syventämään tätä osaamista myös joogan parissa. Joogan jatko-opintoni ovat syventyneet urheilijoiden joogaan sekä kiinalaisen lääketieteen meridiaanien hyödyntämiseen harjoituksessa. Pyrin aina kannustamaan oppilasta löytämään sen omalle keholleen sekä mielelleen luonnollisimman tavan liikkua turvallisten linjausten tukemana.

Reetta

Reetta Sojakka 350h

Hatha, raskausjooga, vauva-vanhempijooga, yin, yin&yang, vinyasa, pilates

 

Joogan-, tanssin ja varhaiskasvatuksen opettaja.

Jooga on minulle hetki pysähtyä. 

Tunneillani kutsun sinua kuuntelemaan omaa sisäistä ääntäsi, asettumaan lempeydellä ja lämmöllä samalle taajuudelle kehon ja mielen kanssa, sekä kohtaamaan itsesi rennolla mielellä, myötätuntoisin ja rakkaudellisin silmin!

VIRVA

Virva Rantanen RYT 200h

Vinyasa, Yin 

 

Erityis- ja joogaopettaja. Jooga on ollut osa elämääni noin kahdeksan vuoden ajan. Oma harjoitukseni on saanut vaikutteita useista eri joogasuuntauksista vinyasasta iyengariin. 

Minulle harjoituksessa on tärkeää turvallinen ja avoin ilmapiiri. Älä hämmästy, jos vasen ja oikea ovat välillä sekaisin – tunneillani saat varmasti nauraa tai ainakin hymähdellä!

TIINA

Tiina Svensk RYT 200h

Slow Flow, Yin, Movement

 

Joogaopettaja, toimittaja ja kirjailija. Minulle joogaharjoituksen keskiössä on lempeys, yksilöllisyys ja leikkisyys. Olen joogannut itse 12 vuotta, ja syvennän harjoitustani jatkuvasti opiskelemalla liikettä, NLP:tä ja joogaa. Tunneillani jokainen ihminen saa olla rehellisesti juuri sitä, mitä sillä hetkellä on, valoineen ja varjoineen – eikä noita asioita tarvitse itsessään muuttaa.

Emmi

Emmi Ohraniemi RYT 300h

Authentic Flow, Yin, Yin & Yang 

 

Olen joogaopettaja, kirjoittaja ja taiteilija. Jooga on minulle yksi elämäni tärkeimmistä asioista, ja intohimoni on jakaa sen sanomaa. Minulle tärkeää on tietoinen, hidas, hoitava liike, joka vie kohti syvempää yhteyttä omaan kehoon. Tunneillani tahdon tarjota ensisijaisesti jokaiselle tilaa kohdata kehonsa ja olla läsnä itselleen juuri sellaisena kun siinä hetkessä on.

VIIVI AMANDA

Viivi Lehtonen RYT 200h

Ashtanga, Vinyasa, Yin

 

Sairaanhoitaja ja joogaopettaja. 

Olen luonteeltani eloisa ja katson maailmaa valoisasti. Nautin musiikista ja liikkeestä sekä hiljaisuudesta ja pysähtymisestä. Kun lukioikäisenä lopetin kilpahiihdon ja ammunnan, tilalle saapui jotain muuta, jooga, yhdistäen intohimoni. Myin pienen omaisuuteni, pakkasin repun ja lähdin Aasiaan opiskelemaan sen perusteita ja aloin opettamaan. 

 

Harjoituksissani yhdistyvät kehoa vapauttava, huoltava ja vahvistava liike. Kohtaan jokaisen yksilönä, sydämellä - rohkenethan tulemaan matolle sellaisena kuin olet. Tunneillani autan sinua löytämään turvalliset linjaukset, tasapainon lempeyden ja vahvuuden välillä sekä oivaltamaan, että kaikki on tässä ja nyt. 

Anu

Anu Koskela RYT 200h

Ashtanga, Vinyasa, Pilates, Raskausjooga, Mindfulness,Yin

 

Fysioterapiaopiskelija, personal trainer, ammattitanssija sekä jooga- ja mindfulnessohjaaja. Yhdistelen kaikkia näitä osa-alueita opetuksissani ja autan sinua voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin. Opetuksieni kautta toivon, että voisin auttaa jokaista liikkujaa luottamaan kehoonsa ja mieleensä, oli henkilökohtaiset lähtökohdat millaiset tahansa. Pystyvyyden tunne ja liikkumisen ilo sekä kehon kunnioittaminen ovat asioita, joita toivon jokaisen kokevan. Jooga on opettanut minulle sisäistä rauhaa, lempeyttä, terveitä rajoja ja kärsivällisyyttä. Tervetuloa mukaan matkalle tutustumaan omaan kehoon ja mieleen!

Danai

Danai Siamou-Kaarakainen RYT 200h

Vinyasa, Yin, Restorative, Hatha, Pole-yoga

 

I am a psychotherapist and a yoga instructor from Greece. Combining my psychology background with my certification in Vinyasa yoga and guided meditation, as well as my continuous education in Yin and Restorative yoga, my goal is to help people to reconnect with themselves on both conscious and subconscious level, in order to deeply relax and recharge their body and mind. I believe yoga is a great tool to help us re-discover our place in both our body and the world around us. I love guiding people through their individual paths of self-love, acceptance, overcoming of trauma and better communication with their subconscious mind.

Sanni

Sanni Kallio

Hatha, Vinyasa, Yin, Slow, Restoratiivinen, Pranayama, Meditaatio

Olen harjoittanut joogaa noin 15 vuotta, ja toiminut päätoimisena ohjaajana kahden vuoden ajan. Olen opiskellut joogaa eri näkökulmista, tärkeimpinä Iyengar, Ashtanga sekä Gokul. Olen syventynyt myös joogafilosofiaan sekä kokonaisvaltaiseen pranayama- ja meditaatioharjoitukseen.

Minulla on myös tanssijan koulutus, joka on painottunut liiketutkimukseen, kehotietoisuuteen sekä useisiin kehoterapiamenetelmiin.


Ohjaamani harjoitus syntyy intuitiivisesti vuorovaikuttaen, universaaleja periaatteita seuraten sekä joogan perimmäistä päämäärää kunnioittaen. Tunneillani keskitytään kuuntelevaan, huolelliseen ja hyväksyvään harjoitteluun rennosti liikkuen ja hengittäen.

Saija 

Saija Sarell RYT 200h 

Hatha, Vinyasa, Yin, Akrojooga

 

Hyvinvointialan yrittäjä ja joogaohjaaja. 

​Minulle kokonaisvaltainen hyvinvointi, läsnäolo, kehollisuus ja kiitollisuus ovat tärkeitä arvoja elämässä. Niitä tutkien ja välittäen pyrin ohjaaman tuntini luoden tilan, jossa hengähtää ja luoda yhteys itseen. 

Gloria

Gloria Salo RYT 500h

Hatha, Vinyasa, Yin, Restoratiivinen, Tantra, Mindfulness, Meditaatio, Raskausjooga, Pranayama, Joogafilosofia


Olen harjoittanut joogaa kohta 20 vuotta, ja opettanut joogaa ja tantraa pääsääntöisnä työnäni yli 10 vuotta. Olen syventynyt joogatraditioon useammasta näkökulmasta, elänyt vuosia jooga-ashramissa ja keskittynyt asanaharjoituksen ohella joogafilosofiaan ja joogan hienovaraisempiin harjoitusmuotoihin, kuten pranayama- ja meditaatioharjoitukseen. Akateemiselta koulutukseltani olen sosiaalipsykologian maisteri, graduni kirjoitin mindfulness -meditaatiosta. Jooga on suurin intohimoni ja joogan opettaminen osa dharmaani, elämäni merkitystä ja tarkoitusta. Uskon että hyvä opettaja on ensisijaisesti hyvä ja sitoutunut oppilas. Tunneillani keskitytään kehotietoisuuden syventämiseen ja myötätuntoiseen läsnäoloon, kevyttä yhdessäoloa unohtamatta.

Jessica

Jessica Forss RYT 250h

Hatha, Vinyasa, Yin, Restoratiivinen, Yin & Yang

 

Jooga on ollut osa elämääni noin kahdeksan vuotta. Kouluttauduin joogaopettajaksi Intiassa kaksi vuotta sitten ja tällä hetkellä syvennän opintojani yinjoogan parissa. Oma joogaharjoitukseni elää elämäni matkassa. Jossain kohtaa astanga oli isoin osa harjoitustani, sitten luova vinyasa ja sen jälkeen olikin yinjoogan vuoro. Jooga tasapainottaa elämää, välillä tarvitaan fyysisempää harjoitusta, kun taas joinain aikoina palauttava yinjooga onkin paras vaihtoehto. Ohjaamillani joogatunneilla haluan jokaisen tuntevan olonsa kotoisaksi eli saavansa olla juuri sellainen kuin itse on.

Laura

Laura Kiviaho 200hr Vinyasa, Hatha, Ashtanga

50hr Yin

 

Olen elämän, auringon ja luomisen rakastajatar ja etsin vastauksia itsestäni joogan ja elämän kautta. Joogamatolle löysin tieni vuonna 2015 puhtaasti fyysisten hyötyjen myötä dynaamisena ihmisenä aloittaen Ashtangasta. Myöhemmin harjoituksen kehityttyä joogan syvyys ja henkisyys ovat alkaneet kiehtomaan, sillä jooga tuo ihmistä lähemmäs itseään; ja kun omasta itsestään ne vastaukset loppujen lopuksi löytyvät. Joogan taika vei Intian Rishikeshiin vuonna 2019, josta valmistuin RYT-200 joogaopeksi. jatkokouluttauduin myös 50h Yin joogaan. Tällä hetkellä syvennyn joogan lisäksi Life Coaching opintoihin, jotka luovat itsetuntemusta myös toisenlaisesta perspektiivistä. 


Olen aina ilmaissut itseäni liikkeen kautta niin joukkuevoimistelussa, tanssilattialla teknon tahdissa kuin joogamatolla maadoittuen. Mikä kauniimpaa kun ihmiskeho kauniissa liikkeessä; kauniilla tarkoittaen sitä, mikä sinusta kumpuaa. Ei ole niinkään oikeaa eikä väärää, on vain kauniita sieluja liikkumassa elämän virrassa. Jooga näkyy valintoina jokapäiväisessä elämässä ja uskon, että kun jokainen muistaa aika ajoin kohdata itsensä hyväksyvästi ja rakastavasti, maailmasta tulee parempi paikka.

 

Tunneillani kenenkään ei tarvitse ylettyä varpaisiin tai kilpailla yhtään kenenkään tai minkään kanssa. Jooga on sisäinen matka itseensä fyysisen lempeyden ja liikkeen kautta.

 

I am here to help you to vibrate higher so the whole world will heal.

Good Food. Good Life. Good Vibes.

OSOITE

OTA YHTEYTTÄ

AUKIOLOAJAT

©2020 

Tietosuojaseloste