Joogastudio

Panosta hyvinvointiisi!

 

OHMYGOODNESSin motto on: "Good Vibes. Good Food. Good Life." Meillä voit ravita kehoasi ihanalla maistuvalla ruoalla, joka tekee sulle hyvää. Kehon ja mielen hyvinvointia pääset edistämään myös joogastudiossamme, josta löytyy monipuolinen tuntitarjonta.

 

Meillä voit harrastaa erilaisia joogamuotoja dynaamisemmasta rentouttavampaan. Tunteja löytyy niin aloittelijoille kuin edistyneemmille joogeille. Varaa tunti ja nähdään matolla!

Jos olet tulossa ensimmäistä kertaa meille, niin kurkkaa usein kysytyt kysymykset tästä.

ONLINEjooga.fi -palvelumme kautta voit joogata missä vain, milloin vain! Valikoimasta löytyy sekä Livetunteja että tallenteita. Tutustu palveluun tästä.

Yksityistilaisuudet

 

Voit myös vuokrata kauniin valoisan joogastudiomme yksityistilaisuuksiin! Voimme järjestää vaikkapa yrityksesi virkistyspäivään oman joogatunnin tai voit pitää meillä lanseeraustilaisuuden, johon sisältyy esimerkiksi aamujooga ja ravitseva breku. Meillä voit myös järjestää oman hyvinvointiin liittyvän workshopisi tai luennon.

Ja tietenkin saat Meiltä tilaisuuteesi myös herkulliset ja terveelliset eväät. Kysy lisää ja suunnitellaan yhdessä mahtava tapahtuma!

💌 Ota yhteyttä viivi@ohmygoodness.fi

Good Food. Good Life. Good Vibes.

OSOITE

OTA YHTEYTTÄ

AUKIOLOAJAT

©2020 

Tietosuojaseloste