Catering

MIELEENPAINUVAT TARJOILUT

Me toimitamme tarjoilut tilaisuuteen kuin tilaisuuteen! Räätälöimme juuri sinun tarpeisiisi sopivan paketin. Kaikki tarjoilumme ovat vegaanisia, maidottomia ja suurimmaksi osaksi gluteenittomia. Herkkumme sopivat siis jo sellaisenaankin useisiin erityisruokavalioihin ja otamme toki erityistarpeet huomioon menua suunnitellessamme.​

 

Tarjoilumme täyttävät masun ja jättävät hymyn huulille! Inspiraation lähteeksi kurkkaa tämän hetkinen catering-menumme. Usein kysytyt kysymykset löydät tästä.

Toimistoon

Haluatko, että asiakkaillesi jää positiivinen mielikuva aamiaispalavereista? Tai Että jäätte positiviisesti hänen mieleensä koska kahvi oli niin hyvää? Anna meidän auttaa!

Toimitamme aamupalat, välipalat, lounaat, illalliset ja juomat toimistollenne sovitusti - joko säännöllisesti tai kertaluontoisesti. 

Nosta työntekijöidesi viihtyvys ja asiakaskokemus seuraavalle tasolle! 

Tapahtumat

Tarvitsetko mieleenpainuvat tarjoilut tapahtumaasi? Meiltä saat hyvän mielen tarjoilut niin valmistajaisjuhliin, häihin,  yritystilaisuuksiin kuin vaikka messuillekin. 

Hoidamme myös tarvittaessa tarjoilun puolestasi jolloin voit keskittyä itse olennaiseen! 

Palvelut

Kaipaatko uudenlaista konseptia yrityksenne kahvilatilaan? Haluatteko päivittää kahviautomaattipisteenne? Ovatko ideat vähissä vegaanisen tarjonnan osalta? 

Tarjoamme myös konsultointia, apua kahviloiden perustamiseen ja kahvilabrändien rakentamiseen sekä menusuunnittelua eri tarkoituksiin. 

Ota yhteyttä

Olen kiinnostunut:
Tarjoilut:
Ohjelma:

good food. good life. good vibes.

Good Food. Good Life. Good Vibes.

OSOITE

OTA YHTEYTTÄ

AUKIOLOAJAT

©2020 

Tietosuojaseloste